aangifte-belasting.nl

Belastingaangifte 2017

belastingaangifte 2014 laten doen

Belastingaangifte 2017 laten doen

Bij ons kunt u voordelig en vakkundig uw belastingaangifte 2017 laten doen. Wij verzorgen uw belastingaangifte 2017 maar eventueel ook over de voorgaande 4 jaren. Dus moet u nog belastingaangifte doen over bijvoorbeeld 2013? Dan kunt u óók daarvoor uitstekend bij ons terecht.

Wij verzorgen uw aangifte nadat wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen. Vervolgens sturen wij de aangifte naar u toe, zodat u deze nog even goed kunt controleren en bekijken. Na uw akkoord sturen wij uw aangifte digitaal in Wij maken geen gebruik van uw DIGID code.

Ons kantoor staat bij de Belastingdienst ingeschreven als belastingconsulent onder een beconnummer. Dat nummer is gekoppeld aan een overheidscertificaat dat wij gebruiken om uw belastingaangifte versleuteld te kunnen versturen naar de Belastingdienst. Uw aangifte wordt beveiligd verzonden en digitaal voorzien van een wachtwoord welke alleen de Belastingdienst kan openen.

Als u ons opdracht hebt gegeven om uw belastingaangifte te verzorgen dan zullen wij een aanvraag indienen bij de Belastingdienst om digitale kopieën van uw belastingaanslagen te mogen ontvangen.

U ontvangt dan een formulier van de Belastingdienst waarmee u uw toestemming daarvoor kunt verlenen. Wilt u geen toestemming geven? Dan stuurt u het formulier op naar de Belastingdienst zodat wij geen kopieën kunnen ontvangen van uw belastingaanslagen.

Onze werkwijze

Wat is onze werkwijze voor de belastingaangifte 2017? Onze voorkeur gaat uit naar het opsturen van kopieën van alle benodigde gegevens. Welke gegevens u moet aanleveren kunt u terugvinden op onze checklist.

U mag uw gegevens ook digitaal opsturen. Dit kunt u eenvoudig doen door ons een e-mail te sturen naar info@aangifte-belasting.nl óf door ons contactformulier in te vullen en te voorzien van de bijlagen. Wilt u liever dat wij uw gegevens komen ophalen of wilt u ze liever persoonlijk afgeven? Dan kunt u een afspraak met ons maken.

Wij bezoeken klanten in een straal van 50 kilometer rond de stad Groningen.

Woont u buiten dit gebied? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten. U kunt uw gegevens dan opsturen per post of digitaal per e-mail.

Bent u een nieuwe klant bij ons? Dan kunt u desgewenst eerst een afspraak met ons maken zodat u weet bij wie uw gegevens terecht komen. Tijdens de afspraak kunnen wij dan even kennis met u maken en eventueel uw gegevens in ontvangst nemen.

www.aangifte-belasting.nl is onderdeel van Adfisc Belastingadvies te Groningen. Op de website van Adfisc Belastingadvies kunt u de beoordelingen bekijken die klanten hebben gegeven over onze dienstverlening, zie beoordelingen.

Wilt u weten welke wijzigingen er zijn voor uw inkomstenbelasting? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

 

Print Friendly, PDF & Email