aangifte-belasting.nl

Gratis Belastingteruggave Berekenen

Gratis belastingteruggave berekenen, wij doen dat voor u!

Belastingteruggave

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor belastingteruggave? Laat het gratis door ons berekenen! Vele klanten gingen u voor. In een aantal gevallen hebben wij teruggaven berekend van enkele duizenden euro’s over meerdere belastingjaren. Wij kunnen tot maximaal 5 jaren terug voor u bekijken of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Voor de volgende jaren bekijken wij gratis of u recht heeft op belastingteruggave:

2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

Hoe kunt u gebruik maken van deze gratis dienst en hoe werkt het?

Via onze checklist kunt u bekijken welke gegevens wij van u nodig hebben per aangiftejaar. De betreffende gegevens kunt u als volgt aanleveren:

 per post naar het adres zoals vermeld op deze website

 per e-mail naar info@aangifte-belasting.nl

 via ons contactformulier

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen gaan wij binnen enkele dagen een berekening uitvoeren. Mocht blijken dat u inderdaad recht heeft op belastingteruggave dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Wilt u dat wij het geld daadwerkelijk voor u terugvragen? Dat is mogelijk! De kosten zijn dan € 40,00 per persoon per aangiftejaar. Mocht de teruggave minder zijn dan € 40,00 dan is het voor u niet zinvol om de teruggave door ons te laten aanvragen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *